Inschrijven demodag

}

Inschrijven demodag

Inschrijven demodag

Bewaak uw leidingen maximaal met IIoT, tegen minimale kosten

Hoe houdt u de kathodische bescherming van uw leidingennetwerk in de gaten? Het kan zijn dat u de periodieke controles nog fysiek uitvoert. Of misschien doet u al aan remote monitoring via een gsm-oplossing.

Het kan hoe dan ook veel effectiever en efficiënter, met Smart Kathodische Bescherming van Gemba IoT en Merrem & la Porte! Door periodieke fysieke controles te combineren met automatische metingen, bent u veel meer in control. U grijpt sneller en direct op de juiste plek in, nog vóór het fout gaat.

Maak kennis met deze innovatieve IIoT-oplossing tijdens een demosessie op 14 oktober in Hotel Van der Valk Zaltbommel-A2. Ontdek aan de hand van de praktijk hoe groot de voordelen van Smart Kathodische Bescherming zijn. En praat mee over de verdere ontwikkeling van deze slimme IIoT-oplossing voor uw bedrijf. Een waardevolle investering van een paar uur van uw kostbare tijd!

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rond COVID-19 op de voet en zorgen we voor uw veiligheid. Dit evenement is dus helemaal ‘coronaproof’. Het vindt plaats in een extra grote ruimte, met voldoende ventilatie en afstand. Ook nemen we op verschillende plaatsen extra hygiënische maatregelen.

Kunt u er niet live bij zijn? Volg de demo dan online. In dat geval kunt u geen vragen stellen of meepraten.

Programma
(onder voorbehoud)
10:00 uur – Welkom en ontvangst
10:30 uur – Presentatie/demo
11:30 uur – Netwerken met aansluitend een eenvoudige lunch
14:00 uur – Einde programma

Schrijf direct in

Wilt u erbij zijn? Vul onderstaand formulier in om u aan te melden: