Waterzuivering service

Service

Met de ervaring van Merrem & la Porte in de ontwikkeling, montage en het onderhoud van beluchting, doormenging, slib- en geurbehandeling kunnen we onze klanten verzekeren van een optimale combinatie van procestechnologie en installatie-onderdelen met vernieuwende oplossingen.

De klant centraal

Montagewerkzaamheden, het leveren van service en dienst-na-verkoop zijn onlosmakelijk verbonden met onze organisatie. De wensen en eisen van onze klanten staan altijd centraal. Hoogwaardige en duurzame kwaliteit, het verminderen van de exploitatie- en onderhoudskosten, klantvriendelijkheid, service en een snellere return-on-investment spelen een belangrijke rol bij het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten.  

Offerte op maat

Weet u nog niet precies wat u nodig hebt? Dat is bij Merrem & la Porte geen enkel probleem. Enkele pilotinstallaties zoals een mobiele filterpers en een geurbehandelingsunit kunnen op korte termijn gegevens verzamelen om u op deze manier een op maat gemaakt offerte te kunnen overhandigen. Een reinigingsinstallatie voor keramische beluchtingselementen staat eveneens tot uw beschikking.

Merrem & la Porte

Onze vestigingen te Vilvoorde en te Zaltbommel zijn door hun centrale ligging een perfecte uitvalsbasis voor de Benelux.