Waterzuiveringstechniek


Waterzuivering Merrem en la Porte

De Waterzuiveringstechnieken van Merrem & la Porte

Hoewel water een zelfreinigend vermogen heeft, kan sterk vervuild water niet meer gebruikt worden voor sommige doeleinden. Met goede waterzuiveringstechnieken kan dit echter wel. Bij Merrem & la Porte hebben we een ruim aanbod in producten en diensten die een kwalitatief hoogstaande waterzuivering mogelijk maken. Waterzuivering bestaat uit meerdere processen. Een belangrijk eerste onderscheid is het verwijderen van vaste, grove materialen door middel van bijvoorbeeld bezinking en het decanteren.  

Waterzuiveringsinstallaties

Honderden installaties in binnen- en buitenland zijn de afgelopen jaren voorzien van producten en installaties die door Merrem & la Porte geleverd zijn. Vijzelpompen, ruimerbruggen, zandvangers, slibindikkers, bellenbeluchters, ejectorenbeluchters, mengers, voortstuwers, vulmateriaal, dragermateriaal, filterspoelkoppen en meskantplaatafsluiters. Dankzij de uitvoering van totaalprojecten, ons gekwalificeerd team en permanente innovaties, zijn wij in staat uw gebruikskosten, lasten en zorgen van uw afvalwaterbehandeling te verminderen.

Onze klanten

Zo divers als ons productenpakket is, zijn ook onze afnemers van waterzuiveringstechnieken. Van waterschappen en hoogheemraadschappen tot provinciale overheden, aannemers en verschillende takken van de industrie zoals de petrochemie, farmacie, voedingsindustrie, papierindustrie, tankreiniging en landbouw. De producten in combinatie met de zeer brede en in de loop der jaren opgebouwde ervaring in diverse projecten, maken Merrem & la Porte tot een gewaardeerde gesprekspartner voor eindklanten, aannemers, ingenieur- en adviesbureaus.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij Merrem & la Porte denken we graag met u mee over de beste oplossing voor waterzuivering. Samen maken we van afvalwater weer hoogwaardig en bruikbaar water voor verschillende gebruiksdoeleinden. Merrem & la Porte helpt u graag met:

industriële waterzuivering industriële waterzuivering Merrem & la Porte
Industriële waterzuivering Industriële waterzuivering