Over merrem

Over merrem

Over merrem

Een betrouwbare partner

Merrem & la Porte heeft een rijke historie als 'handelshuis' sinds 1870 en is gespecialiseerd in filtratie, technisch textiel, constructie, hitech, kathodische bescherming en waterzuivering.  In de vroege jaren van het bestaan werd veel handel gedreven met technische goederen van en naar vele uithoeken in de wereld. De huidige Merrem & la Porte activiteiten bestaan uit inkoop, productie, bewerking, opslag, distributie en verkoop van een hoogwaardig en breed assortiment. Naast de hoofdlocatie in Zaltbommel is er ook een locatie in Vilvoorde, België.

Binnen de organisatie, van ruim 50 medewerkers, nemen kwaliteit en veiligheid een voorname positie in. Het uitgebreide productenpakket en de nauwe samenwerking met internationale partners maakt Merrem & la Porte tot een toonaangevende en betrouwbare partner voor haar zakelijke relaties.

Technische oplossingen

Merrem & la Porte staat voor échte vooruitgang. Wij denken graag met u mee om technische oplossingen te bieden. Deze oplossingen resulteren vaak in optimalisatie van stand tijden, reductie van de inkoopkosten of in producten die minder belastend voor het milieu of energiezuinig zijn. Merrem & la Porte is gespecialiseerd in:

 

Kennis maakt ons onderscheidend

Met de producten van Merrem & la Porte bent u verzekerd van kwaliteit. Want wij putten uit 150 jaar kennis en ervaring. Dit geldt zowel voor producten alsook voor vele toepassingen.
Die kennis willen wij graag met u delen. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met nuttige tips.
Minder stilstand, onderhoud en belasting van het milieu, lagere inkoop- en energiekosten, meer veiligheid en standaardisatie zijn thema’s waar we graag met u over van gedachten wisselen.
Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen. Onze specialisten staan voor u klaar.

Klanttevredenheid

Vanzelfsprekend besteedt Merrem & la Porte veel zorg aan de dienstverlening voor haar relaties. Wij proberen alles in het werk te stellen om uw wensen te vervullen.
Een hoge leverbetrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten, waar we op afgerekend kunnen worden.
Heeft u een klacht over de dienstverlening van Merrem & la Porte dan horen wij dit graag, zodat onze processen kunnen worden aangepast. Stuur een e-mail met uw klacht en uw bedrijfs- en persoonsgegevens naar info@merrem.nl Wij zorgen voor een snelle reactie.

Merrem & la Porte is zowel ISO 9001/2015 als VCA**/2017/6.0 gecertificeerd.