Advies

Hitech

Advies

Naast het leveren van materialen hebben we veel technische kennis in huis. Zo kunnen we onze klanten voorzien van het beste advies. Of u nu een vraagt hebt op het gebied van legeringen, corrosie, bewerkingen of lassen: wij denken graag met u mee. 

"Eén van onze kernpunten is binnen 24 uur aanbieden en de klant ontzorgen op gebied van exoten. Niet alleen met het verkrijgen van materiaal, maar ook in voortraject en in het natraject." 

Meedenken in het voortraject

Bij Hitech Metals werken we met bijzondere materialen die niet overal verkrijgbaar zijn. Een keuze maken is dan ook niet altijd gemakkelijk. Als klanten een dure exoot kopen, hoort daar de juiste begeleiding bij. In het voortraject doen we dat door mee te denken over hoe iets gemaakt kan worden. Dat kan schelen in de kosten en de duur van de levertijd.

Snelle levering

Daarna controleren we of alles ook daadwerkelijk op schema loopt. Zo weten we zeker dat het materiaal op het gewenste tijdstip geleverd wordt. We weten dat u vaak aan een strakke planning gebonden bent, daarom doen we er alles aan om het materiaal op tijd op locatie te krijgen. 

Korte communicatielijnen

Merrem & la Porte staat bekend om korte communicatielijnen met partners, maar ook intern zijn de lijnen kort. We zijn snel in antwoorden én in leveren. Daarmee weten we ons te onderscheiden van andere leveranciers.

Advies nodig?

Meer informatie of advies nodig over onze legeringen? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.