Hitech Metals

Hitech

Hitech Metals

Hitech Metals is ruim zestig jaar gespecialiseerd in het leveren van halffabrikaten van nikkel-, kobalt- en titaanlegeringen voor verschillende industrieën. Daarnaast levert Hitech Metals ook Triclad® verbindingsstrippen voor de internationale scheepsbouw.

HiTech Metals bevindt zich in een markt vol ontwikkeling, optimalisering en innovatie. In deze wereld verleggen gebruikers voortdurend hun grenzen, zoekend naar nieuwe, betere producten en productieprocessen. Voor hen is de Hitech Metals afdeling van Merrem & la Porte niet alleen een leverancier met een uitgebreid servicepakket en een korte reactietijd op (aan)vragen of een voorraadhouder die staat voor snelle en tijdige levering, maar ook een gesprekspartner met kennis en ervaring van zowel het product als de toepassing.

Merrem & la Porte – Hitech Metals:

  • Levering uit voorraad in Hastelloy, Monel, Inconel, overige nikkellegeringen en Titanium legeringen.
  • Leverancier van staf, plaat, pijp, fittingen, flenzen, tubes, smeedwerk, draad- en lastoevoegmateriaal in diverse afmetingen.
  • Hanteert korte levertijden
  • Garandeert een korte reactietijd op uw aanvragen
  • Distributeur van o.a. Haynes International Inc. 

​Metaaldeskundigen met kennis van toepassingsmogelijkheden

Hitech Metals is een wereld vol dynamiek. In de markt vinden volop ontwikkelingen en innovaties plaats. Bij het zoeken naar nieuwe producten of productieprocessen zijn bestendigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van groot belang. Dat heeft consequenties voor de te gebruiken materialen. Van samenstelling en bestendigheid tot levensduur: bij Merrem & la Porte hebben we ruime ervaring met het materiaal in de praktijk.

Aan de speciale metalen worden hoge, vaak extreme eisen gesteld. Een betrouwbare vakspecialist is dus onmisbaar bij de levering van halffabrikaten. Bij Merrem & la Porte Hitech Metals werken metaaldeskundigen. Zij hebben kennis van alle toepassingsmogelijkheden en ruime ervaring met het materiaal.

Gebruik van legeringen en verbindingsstrippen

In eindproducten zijn de legeringen van Merrem & la Porte terug te vinden in de kolommen bij chemische fabrieken. Ook in apparaten en appendages zoals warmtewisselaars, pompen en afsluiters zijn de speciale metalen van Merrem & la Porte verwerkt. Daarnaast zijn veel luxe jachten gebouwd met Triclad® verbindingsstrippen. 

Bel voor onze actuele voorraad: 0418-578881 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.