BAC Group

Kathodische bescherming

BAC is een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in corrosiebestrijding. Het bedrijf biedt zijn klanten een uitgebreide en op maat gemaakte service op het gebied van corrosiemonitoring en kathodische bescherming.

Geschiedenis van BAC

BAC is opgericht in 1956 als een onderdeel van British Aluminium Company. Het bedrijf begon met het leveren van kathodische bescherming voor aluminium pijpleidingen in het Midden-Oosten. In de loop der jaren breidde BAC zijn activiteiten uit naar andere markten, zoals olie en gas, water, infrastructuur en hernieuwbare energie. BAC ontwikkelde ook zijn eigen producten, zoals de Easybond Pin Brazing, een gepatenteerd systeem voor het maken van elektrische verbindingen op metalen objecten.

BAC en Merrem & la Porte

BAC heeft zijn hoofdkantoor in Telford, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft ook vertegenwoordiging en distributie in vele landen over de hele wereld, waaronder Nederland. BAC werkt samen met Merrem als zijn partner voor de Nederlandse markt. Het partnership tussen BAC en Merrem zorgt ervoor dat de klanten van Merrem kunnen profiteren van de innovatieve en betrouwbare producten van BAC. Merrem zorgt voor een snelle levering, een goede service en een scherpe prijs. Samen bieden BAC en Merrem de beste oplossingen voor corrosieproblemen.

Contact

Een vraag over Kathodische Bescherming? Neem direct contact met ons op.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht.