Ontwerp KB systemen

Kathodische bescherming

Merrem & la Porte B.V. is gespecialiseerd in het ontwerp, de levering en de installatie van KB-systemen voor diverse toepassingen. Wij hebben ruime ervaring met zowel galvanische als opgedrukte stroomsystemen en kunnen u adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw situatie. Wij verzorgen ook het onderhoud en de inspectie van uw KB-systeem om de optimale werking en levensduur te garanderen.

Ontwerp van kathodische bescherming

Kathodische bescherming is een effectieve en duurzame methode om metalen objecten in grond of water te beschermen tegen corrosie. Het ontwerp van een kathodisch beschermingssysteem is echter geen eenvoudige zaak. Het vereist kennis, ervaring en deskundigheid om een optimale oplossing te vinden voor elk corrosievraagstuk. Merrem & La Porte B.V. heeft meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen van kathodische beschermingssystemen voor diverse toepassingen, zoals:

  • Ondergrondse opslagtanks en leidingen
  • Offshore constructies en platforms
  • Scheepshuiden en -schroeven
  • Damwanden en kademuren

Van advies tot compleet ontwerpdocument

Wij kunnen u adviseren over het meest geschikte type kathodische bescherming voor uw situatie: galvanisch of opgedrukte stroomsystemen. Wij kunnen ook de benodigde berekeningen en metingen uitvoeren om de optimale beschermstroom en potentiaal voor uw object te bepalen. Wij ontwerpen de anodes, de spanningsbron, de leidingen en de meetapparatuur voor uw kathodische beschermingssysteem volgens de geldende normen en wetgeving. Wij leveren u een compleet ontwerpdocument met alle specificaties, tekeningen en berekeningen.

Contact

Wilt u meer weten over onze ontwerpdiensten voor kathodische bescherming of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder met uw corrosievraagstukken.