Zunt

Kathodische bescherming

Zunt en Merrem zijn twee bedrijven die samenwerken op het gebied van kathodische bescherming.

Over Zunt

Zunt is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van monolithische isolatiekoppelingen. Dit zijn fittingen die gebruikt worden om secties van een pijpleiding elektrisch te isoleren. Dit verbetert de effectiviteit van de kathodische beschermingssystemen en vermindert de stroomlussen of interferenties tussen verschillende systemen. Zunt is opgericht in 1975 en is gevestigd in Seriate, Bergamo. Zunt levert zijn producten aan de belangrijkste water-, olie- en gasbedrijven over de hele wereld, zowel off- als onshore.

Isolatiekoppelingen

Merrem en Zunt hebben een partnership voor de isolatiekoppelingen. Merrem levert de isolatiekoppelingen van Zunt aan zijn klanten in Nederland. De isolatiekoppelingen van Zunt zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ze zijn ontworpen, geproduceerd en getest volgens de strengste internationale normen en specificaties van de klanten.

Partnership

Het partnership tussen Merrem en Zunt zorgt ervoor dat de klanten van Merrem kunnen profiteren van de innovatieve en betrouwbare producten van Zunt. Merrem zorgt voor een snelle levering, een goede service en een scherpe prijs. Zo bent u verzekerd van een goed KB-systeem.

Contact

Een vraag over Kathodische Bescherming? Neem direct contact met ons op.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht.