MC Miller

Kathodische bescherming

MC Miller biedt producten voor kathodische bescherming. De producten helpen u om uw metalen objecten te beschermen tegen corrosie door de potentiaal van het object te verlagen. MC Miller levert verschillende soorten producten voor kathodische bescherming, zoals opofferingsanodes, stroomonderbrekers en referentie-elektroden.

Geschiedenis

MC Miller is een bedrijf dat al sinds 1930 actief is op het gebied van corrosiebestrijding. MC Miller: “The MC Miller Company voorziet al meer dan 78 jaar in de behoeften van de corrosiebestrijdingsindustrie en we blijven onze impact vergroten door nieuwe, op behoeften gebaseerde producten en diensten te ontwikkelen, gebaseerd op onze inzet voor intern onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf heeft al zijn producten sinds de oprichting in de VS geproduceerd en we blijven dit doen […]. Ons doel is om onze klanten te voorzien van "Made in the U.S.A" producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.”

Het bedrijf is gevestigd in Sebastian, Florida, en heeft klanten over de hele wereld. MC Miller staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatieve producten en diensten voor corrosie-ingenieurs.

Merrem & la Porte en Mc Miller

Merrem & la Porte is een partner voor de producten van MC Miller in Nederland. Merrem & la Porte is een leverancier van industriële producten en diensten, waaronder kathodische bescherming. Merrem & la Porte biedt onder andere advies, ontwerp, installatie, meting en onderhoud van kathodische beschermingssystemen aan. Merrem & la Porte werkt samen met MC Miller om de beste oplossingen te bieden voor corrosieproblemen.

Contact

Een vraag over Kathodische Bescherming? Neem direct contact met ons op.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht.