Toepassingen luchtfiltratie

Filtratie

Waar wordt luchtfiltratie toegepast?

Luchtfiltratie wordt in veel verschillende industrieën toegepast. Bij veel productieprocessen is een schone, gefilterde lucht een vereiste. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Farmaceutische industrie
  • Hightech industrie
  • Kantoren
  • Ziekenhuizen
  • Laboratoria

Luchtfiltratie wordt bijna overal toegepast, van chemische processen waar zuivere lucht bij gebruikt moet worden, in de voedingsindustrie waar een steriele lucht verplicht is en in de verfindustrie zodat er geen stofdeeltjes op of in de verf komen. Luchtfiltratie komt ook voor op plekken waar het gaat om de gezondheid van mensen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de luchtkwaliteit van gebouwen of de steriele operatiekamers om patiënten te beschermen tegen virussen.

Meer informatie over de toepassingen van luchtfiltratie? Neem dan nu direct contact op met onze afdeling luchtfiltratie!

Luchtfiltratie: bekijk onze producten

Luchtfiltratie door Merrem & la Porte 

Merrem & la Porte is een betrouwbare en veelzijdige partner op het gebied van luchtfiltratie. Dit is o.a. te zien aan de grote diversiteit van onze klanten. Merrem & la Porte is actief in vele industrieën en heeft hierdoor een grote kennis van zaken opgebouwd. In het overzicht hieronder ziet u een aantal toepassingen van onze luchtfilters om u zo een idee te geven in wat voor gebieden Merrem & la Porte de beste keuze is.

 

Luchtfiltratie: toepassingen