Luchtfiltratie

Filtratie

Luchtfiltratie

viledon filtermatten

Een begrip op het gebied van luchtfiltratie

Merrem & la Porte is een begrip op het gebied van luchtfiltratie. Ons omvangrijke assortiment bestaat onder andere uit:

Overige filters voor luchtfiltratie

  • Geplisseerde filters
  • Adsorptiefilters
  • Actief kool- en chemische filters

Kwalitatief filtreren: vijftig jaar een partner van Freudenberg

Merrem & la Porte werkt al meer dan vijftig jaar nauw samen met Freudenberg. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit in filtratie te garanderen. Filtratie is complex en zeer uitdagend. De ervaring van Merrem & la Porte in combinatie met de technische know-how en innovatieve kracht van Viledon leiden tot toekomstbestendige oplossingen.

Van binnenlucht ventilatie tot industriële cleanrooms

Merrem & la Porte bestrijkt het complete gamma aan toepassingsmogelijkheden op het gebied van filtratie: van binnenlucht ventilatie (HVAC) tot industriële cleanroom technologie en van lakstraat tot gasturbine.

Optimale dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij de verkoop van filters. Wij zorgen ook voor het optimaal toepassen ervan. Van filterwisseling tot procesanalyse en van preventief onderhoud tot luchtvolume metingen en stofonderzoek. Ook beschikt Merrem & la Porte over de technische expertise en faciliteiten om maatwerkoplossingen te produceren in een eigen confectieafdeling te Zaltbommel.

Contact met de afdeling luchtfiltratie

Meer informatie over de luchtfiltratie van Merrem & la Porte ontvangen? Neem dan nu direct contact op met onze afdeling luchtfiltratie!