Certificering

Hitech

Certificering

​De Hitech Metals afdeling van Merrem & la Porte is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige legeringen. We kunnen onze klanten tijdens het gehele proces bijstaan. Van de inkoop en productie tot bewerking, opslag, distributie en levering.

De Hitech afdeling werkt dan ook volgens ISO 9001. Dit is wereldwijd een erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Onze afdeling is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Doordat we ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn, weet u zeker dat al onze producten aan uw verwachte kwaliteitseisen voldoen. Bovendien zijn we constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit.

Van 2008 naar 2015

Voor de ISO 9001:2015 norm werkte Hitech Metals bij Merrem & La Porte al met de ISO 9001:2008 norm. De ISO norm wordt constant herzien op basis van signalen. Denk daarbij aan signalen van certificaathouders en certificatie-instellingen. Door hier goed naar te luisteren kan de norm aan blijven sluiten bij het bedrijfsleven. In 2015 is er daarom een nieuwere versie van de norm gepubliceerd.  

Download ons ISO 9001 certificaat

Klik hier

Meer weten over Hitech Metals? 

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Informatie aanvragen

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.