Borin

Kathodische bescherming

Borin is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kathodische bescherming producten en oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1976 en is gevestigd in Culver City, Californië. Borin produceert en levert onder andere referentie-elektroden.

Borin staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatieve producten. De STELTH® referentie-elektroden zijn daar een voorbeeld van. Deze zijn gemaakt van een speciaal keramisch materiaal met een vochtretentiemembraan (MRM™), dat voorkomt dat de elektrolyten uitdrogen of vervuilen. De STELTH® referentie-elektroden zijn geschikt voor verschillende omgevingen, zoals bodem, beton, water en hydrocarbons. Ze hebben een lange levensduur, een hoge nauwkeurigheid en een onbeperkte houdbaarheid.

Stelth referentie-elektroden

Merrem levert de referentie-elektroden van Borin aan zijn klanten in Nederland. De referentie-elektroden van Borin zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ze zijn gemaakt van een speciaal keramisch materiaal met een vochtretentiemembraan (MRM™), dat voorkomt dat de elektrolyten uitdrogen of vervuilen. De referentie-elektroden van Borin zijn geschikt voor verschillende omgevingen, zoals bodem, beton, water en hydrocarbons.

Merrem & Borin

Het partnership tussen Merrem en Borin zorgt ervoor dat de klanten van Merrem kunnen profiteren van de innovatieve en betrouwbare producten van Borin. Merrem zorgt voor een snelle levering, een goede service en een scherpe prijs. Samen bieden Merrem en Borin de beste oplossingen voor corrosieproblemen.

Contact

Een vraag over Kathodische Bescherming? Neem direct contact met ons op.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht.