Haynes

Hitech

Haynes International Inc. USA

Wij vertegenwoordigen Haynes International voor de verkoop en marketing in de Benelux van corrosie- en hittevaste nikkel- en kobaltlegeringen van Hastelloy® en Haynes®. 

Haynes hanteert een breed legeringsportfolio. Daarmee willen ze klanten in staat stellen een hogere efficiëntie te bereiken, vervuiling te verminderen, de levensduur van producten te verlengen en de kosten te verlagen. Bij Merrem & la Porte delen we dit doel. Als vertegenwoordiger van Haynes International kunnen we veel legeringen leveren. Haynes Int1ernational levert dus zowel corrosiebestendige als hittebestendige legeringen.

Over het algemeen vallen de corrosiebestendige legeringen zijn bekend onder de merknaam Hastelloy, terwijl de hittebestendige legeringen gekenmerkt worden als Haynes. De legeringsspecificaties hebben echter betrekking op de chemische samenstelling, die sterk gecontroleerd wordt door Haynes. De kwaliteit van legeringen wordt grondig gecontroleerd, waardoor klanten zeker kunnen zijn van een goede werking.
 

Corrosiebestendige Hastelloy legeringen

Corrosiebestendige Hastelloy legeringen worden veel gebruikt in de chemische verwerkingsindustrie. Deze legeringen worden gekenmerkt door een hoge weerstand tegen aantastingen zoals corrosie. De lasbaarheid van deze legeringen zorgt ervoor dat ze een geliefde keuze zijn. Voorbeelden van corrosiebestendige Hastelloy legeringen:

Hastelloy B2 alloy, Hastelloy G-35, Hastelloy Hybrid-BC1, Hastelloy B3 alloyHastelloy C4 alloyHastelloy C22 alloy, Hastelloy C276 alloyHastelloy C2000 alloyHastelloy G30 alloy, Ultimet.
 

Hittebestendige Hastelloy legeringen

Hittebestendige Hastelloy legeringen op nikkelbasis: Hastelloy B, Hastelloy N, Hastelloy SHastelloy X.

Hittebestendige Haynes legeringen

Naast corrosiebestendige legeringen, excelleert Haynes International ook in de productie van hittebestendige legeringen. Deze staan bekend onder het merk Haynes. Hittebestendige legeringen worden veel gebruikt voor gasturbinemotoren. Ook Multimet en Hastelloy zijn hittebestendige legeringen die al lang worden aangeboden door Haynes International. Voorbeelden van hittebestendige Haynes legeringen:

- Op nikkelbasis: Haynes 75,  Haynes HR 160 alloyHaynes 214 alloyHaynes 230 alloy
- Op kobaltbasis: Haynes 25 alloyHaynes 188 alloy
- Op ijzerbasis: Haynes HR 120 alloyMultimet alloyHaynes 556 alloy
- Precipatiehardend: Hastelloy X750 alloyHaynes 242 alloyHaynes 556 alloyHaynes 718 alloy

Informatie aanvragen

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.