Gebruik van legeringen en verbindingsstrippen

In eindproducten zijn de legeringen van Merrem & la Porte terug te vinden in de kolommen bij chemische fabrieken. Ook in apparaten en appendages zoals warmtewisselaars, pompen en afsluiters zijn de speciale metalen van Merrem & la Porte verwerkt. Daarnaast zijn veel luxe jachten gebouwd met Triclad® verbindingsstrippen. 

Legeringen in eindproducten

Onze legeringen zijn in verschillende eindproducten terug te vinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kolommen in chemische fabrieken, maar ook in apparaten en appendages (warmtewisselaars, pompen en afsluiters) zijn de speciale metalen van Merrem & la Porte verwerkt. Daarnaast zijn veel schepen en luxe jachten gebouwd met Triclad® verbindingsstrippen.

Assortiment

We voeren een zo breed mogelijk assortiment als het aankomt op legeringen. We hebben staf, plaat, buis, flenzen, fittings, tubes, lastoevoegmateriaal, bevestigingsmateriaal, coil en smeedwerk. Dat we zoveel producten aanbieden, is één van onze specialisaties. Hierdoor kunnen we aan iedere vraag voldoen en blijven we up-to-date. Wanneer er vraag komt vanuit de markt, kunnen wij het vaak al leveren. 

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie, onze actuele voorraad of deskundig metaaladvies. Ons team is u graag van dienst! Snel een offerte of direct materiaal bestellen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.