Nylon Filterzakken

Filtratie

Nylon filterzakken worden veel gebruikt in industriële toepassingen. In de auto-industrie, voedingsindustrie, petrochemie, chemische industrie en farmaceutische industrie wordt vaak gekozen voor een filterzak van nylon.

Nylon filterzakken van Merrem & la Porte
Merrem & la Porte heeft verschillenden soorten en maten nylon filterzakken. Zo kunnen we u altijd helpen bij het vinden van een juiste filterzak voor uw toepassing.

Zakkenfilter
Een zakkenfilter is een van de meest gebruikte items voor het filteren van vloeistoffen. In de industrie zijn zakkenfilters de meest gebruikte filters. De filterzak wordt in een filterhuis geplaatst. In dit geval is de filterzak gemaakt van nylon.

Werking nylon filterzak
De nylon filterzakken van Merrem & la Porte zorgen voor een kwalitatief hoogstaande oppervlaktefiltratie. De vloeistof stroomt van binnen naar buiten door de filterzak, waardoor alle vuildeeltje worden tegengehouden in de nylon filterzak. Het nylon kan na filtering gemakkelijk gereinigd worden.

Meer informatie over nylon filterzakken en vloeistoffiltratie? Neem dan nu direct contact op met onze afdeling vloeistoffiltratie!