Stoffiltratie

Filtratie

Stoffiltratie

Stoffiltratie onstoffing

Stoffiltratie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw stoffiltratie behoeften? Dan bent u bij Merrem & la Porte aan het juiste adres. Merrem & la Porte is gespecialiseerd in stoffiltratie en werkt exclusief samen met gerenommeerde producenten. Zo bent u verzekerd van een constante kwaliteit en reproduceerbaarheid op de lange termijn.

Merrem & la Porte biedt u niet alleen hoogwaardige eindproducten, maar ook een complete service. Onder de naam Carefil® bieden wij u de volgende diensten aan:

  • Periodieke inspecties, filterwisselingen, luchtsnelheidsmetingen en emissiemetingen
  • Uitvoeren van labtesten en periodiek filtermedium onderzoek
  • Confectioneren van maatproducten in onze vestiging te Zaltbommel
  • Het uitvoeren van constructieve aanpassingen en revisies van installaties
  • Het leveren van reservedelen als filterkorven, cellenrad sluizen, blaaspijpen en onderdelen t.b.v afreiniging zoals membranen, stuurventielen, besturingskasten en persluchttanks.

Met Carefil® kunt u rekenen op een optimale werking en levensduur van uw stoffilters. Wij zorgen ervoor dat uw installaties voldoen aan de wettelijke normen en eisen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze stoffilterproducten of diensten? Neem dan nu direct contact op met onze afdeling stoffiltratie! Wij staan u graag te woord en adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie.

Neem direct contact met ons op

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht.