Waterzuivering

Water-, Slib & Geurbehandeling

Waterzuivering is een belangrijk proces. Om vervuild water weer bruikbaar te maken voor verschillende doeleinden moeten ongewenste chemicaliën, materialen en biologische verontreinigingen verwijderd worden. Veel gezuiverd water wordt gebruikt voor menselijke consumptie, maar water moet ook gezuiverd worden voor medisch, chemisch, farmacologisch en industrieel gebruik. 

Groot aanbod in producten en diensten voor waterzuivering

Water zuiveren kan op verschillende manieren. Bij Merrem & la Porte ondersteunen we u graag bij al deze aspecten van waterzuivering. Van het zuiveren van afvalwater tot slib- en geurbehandelingen; met een groot aanbod in producten en diensten kunt u altijd bij Merrem & la Porte terecht.

Waterzuivering, slibbehandeling en geurbehandeling

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben al meer dan 500 nationale en internationale installaties voorzien van onze producten. Door de jaren heen hebben we dan ook een uitgebreide know-how opgebouwd op het gebied van waterzuivering, slibbehandeling en geurbehandeling. Zowel communale als industriële waterzuiveringsinstallaties draaien dagelijks op basis van de producten die Merrem & la Porte heeft geleverd. Ook in de aannemerij worden wij geapprecieerd als een voorname gesprekspartner, leverancier en installateur.

Internationale uitvalsbasis

Het magazijn van Merrem & la Porte, dat naast een zeer centrale ligging in de Benelux een  totaaloppervlakte van zo’n 3000 m2 heeft, vormt de perfecte (internationale) uitvalsbasis. 

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen bij water-, slib- en geurbehandeling? Neem dan contact met ons op.