Uniqa dompelpomp van Zenit

De ZENIT UNIQA elektrische pompen zijn ontworpen voor zware professionele toepassingen en worden gebruikt bij het zuiveren van burgerlijk en industrieel afvalwater, maar ook bij het pompen van industrieel slib- en regenwater dat vaste stoffen bevat en bij de recycling van slib en biologische vloeistoffen.

De Uniqa dompelpomp staat voor:

  • Efficiëntie
  • Betrouwbaarheid
  • Keuze
  • Design

Efficiëntie

CO2-uitstoot en het milieu: het zijn zaken die ons allemaal nauw beïnvloeden en die we nodig hebben om zorg te dragen voor het belang van toekomstige generaties. De motoren van Zenit’s UNIQA dompelpompen voldoen aan IE3-efficiëntieklasse en de S1 duty cycle normen voor gebruik onder water. Deze werken bij een temperatuur van 60 °C, volgens NEMA A.

Betrouwbaarheid

De Uniqa pomp is gebouwd om lang mee te gaan. Deze pomp wordt gebruikt in burgerlijke en industriële toepassingen en staat bekend om zijn soepele bediening, regelmatige prestaties en continue werkcyclus zonder ongewenste systeem shutdowns. Om deze reden wordt de UNIQA dompelpomp van Zenit gemaakt van innovatieve materialen en is de pomp uitgerust met geavanceerde technische functies. Een voorbeeld daarvan is het nieuwe gepatenteerde koelsysteem.

Downloads

Catalogus Uniqa Dompelpomp

Meer informatie over de Uniqa Dompelpomp