De slibbehandelingen van Merrem & la Porte

In afvalwaterzuivering komt vrijwel altijd slib voor. Bij het zuiveren van afvalwater of rioolwater blijft een restproduct over: slib. Slib bestaat voornamelijk uit water en droge stof. De organische en anorganische stoffen die in het droge stof bevatten verontreinigingen. Deze stoffen mogen niet in het oppervlaktewater terechtkomen. In zuiveringsinstallaties wordt door middel van slibbehandeling een groot deel van deze stoffen dan ook afgebroken.

Waarom slibbehandeling?
Slibbehandeling wordt om verschillende redenen uitgevoerd. Door slibbehandeling worden pathogenen gedood en geuren verwijdert, maar de belangrijkste reden voor slibbehandeling is toch wel het minimaliseren van het slibvolume. Door het slib te reduceren hoeft de capaciteit van de volgende behandeling niet zo groot te zijn.

Totaaloplossingen voor slibbehandeling bij Merrem & la Porte
Als leverancier van totaaloplossingen heeft Merrem & la Porte een jarenlange expertise opgebouwd in ontwatering en filtratie. Hierdoor hebben we een uniek aanbod van effectieve en duurzame systemen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Naast onderdelen voor een kwalitatief hoogstaande slibbehandeling voorzien we ook in volledige turn-key-projecten, montage, opstart en onderhoud van geleverde installaties.

Confectie op maat
Merrem & la Porte levert filterdoeken door de hele Benelux. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in confectie op maat, volgens de specificaties van de klant. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u met de grootste zorg een uitgebreid assortiment aanbieden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Mobiele huurinstallaties
Voor tijdelijke projecten of voor eventuele testen on-site, hebben wij de mogelijkheid u één van onze diverse mobiele huurinstallaties ter beschikking te stellen.