Onze visie op Waterzuivering

Bij Merrem & la Porte zijn we erop gebrand een lange en duurzame termijn relatie aan te gaan met onze partners en klanten. Dit houdt in dat we altijd kiezen voor systemen, producten en materialen die een lange standtijd hebben, ecologisch verantwoord zijn door hun materiaaleigenschappen en gekenmerkt worden door een laag energieverbruik. Dankzij deze visie op waterzuivering profiteert u te allen tijde van de beste verhouding tussen kwaliteit, investeringskosten, energiekosten, onderhoudskosten en geringe lasten.

Innovatie op het gebied van waterzuivering

Met flink wat jaren ervaring op zak staat Merrem & la Porte inmiddels bekend als een specialist in waterzuiveringstechniek. Dit komt mede door onze steeds vernieuwende systeemonderdelen waar we ook internationaal faam mee hebben gemaakt. Het team dat zich dagelijks bezighoudt met waterzuiveringstechniek blijft echter voortdurend werken aan nieuwe technieken en het uitbreiden van onze diensten. De Research & Development afdeling van Merrem & la Porte werkt met grote toewijding aan innovaties om onze eigen systeemcomponenten, waarvan enkele gepatenteerd zijn, verder te ontwikkelen en optimaliseren. Deze ontwikkelingen en optimalisaties verlopen in combinatie met procestechnologieën en engineeringtechnieken alsook met de aanpassing aan deze nieuwe ontwikkelingen en methoden.

Kwalitatief hoogwaardig water zuiveren

Niets is zo belangrijk voor waterzuivering als een hoogwaardige kwaliteit. Wij houden daarom altijd rekening met de vereisten van de klant. Op de eerste plaats is dat vaak de kwaliteit, maar ook met zaken zoals het verminderen van de bedrijfskosten, service en een snellere return-on- investment houden we rekening bij Merrem & la Porte. Hiervoor bieden wij een overeenstemmende service aan voor inspecties, onderhoud en revisies van machines, saneringen en optimalisatie van de toestellen en onderdelen.