Fijnbellenbeluchting OTT

Buisbeluchters met een hoog rendement en lange levensduur in standaard en Magnum ClipIn uitvoeringen. Membranen beschikbaar in Flexnorm (speciale EPDM) en Flexsil (speciale silikonen). Het grote voordeel van deze systemen is het luchtverdeelkanaal die over de hele onderzijde van de steunkoker loopt, zodat het membraan over de hele lengte op een gelijkmatige manier belast wordt.

Fijnbellenbeluchting OTT standaard beluchter flexnorm en flexsil Fijnbellenbeluchting OTT magnum clipin beluchter flexnorm en flexsil
Standaard beluchter
Flexnorm en Flexsil
Magnum ClipIn beluchter
Flexnorm en Flexsil


Airrex

AirRex van OTT  heeft gereduceerde engineeringskosten door de gestandaardiseerde werking. Bovendien kan het snel geïnstalleerd worden door het revolutionaire verbindingsconcept. Voor de installatie van AirRex hoeft er niet gelast te worden tijdens de installatie, en het systeem is gemaakt om thermische expansies te doorstaan.

Op de AirRex modules passen beluchtingsbuizen of beluchtingsschotels.

AirRex kan gekoppeld worden aan bestaande leidingsystemen en alle componenten zijn van van hoogwaardige technische kunststof of RVS.

Bekijk de AirRex brochure hier

Enkele installaties

ophaalbaar beluchtingsysteem met magnum clipin flexnorm waterzuivering vast opgesteld beluchtingsysteem met magnum clipin flexsil waterzuivering
Ophaalbaar beluchtingsysteem met 
Magnum ClipIn Flexnorm
Vast opgesteld beluchtingsysteem met 
Magnum ClipIn Flexsil

Video's 

Demontage Magnum beluchter

Membraanwissel OTT beluchter

Downloads

Algemene Brochure
Specificaties Standaard beluchters
Specificaties Magnum ClipIn beluchters
Specificaties Magnum AD 2000
Montagehandleiding Standaard beluchters
Montagehandleiding Magnum ClipIn beluchters
Montagehandleiding membranen op steunbuizen
Opwaartse krachten
AirRex brochure